loading

Online kopen

Stalen binnenramen - en deuren

Stalen deur op maat

Stalen deuren of metalen deuren geven cachet aan elke woning. Het fijn en elegant kader maakt de mogelijkheden eindeloos. Zeker bij maatwerk.

Van stalen binnendeur, voordeur tot schuifdeur

Een stalen deur is niet enkel een architecturale eyecatcher, het is ook erg functioneel. De strakke lijnen met grote of kleine glaspartijen kunnen zowel als binnendeur, schuifdeur of als voordeur functioneren. De robuustheid van het staal, de fijne profielen en de ruime keuze aan kleuren zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.

Stalen buitendeur met ervaring

Met ruim twintig jaar ervaring in maat- en vakwerk is Metaal Op Maat specialist voor metalen deuren. Elke deur is uniek, elke deur is handgemaakt. Een perfecte afwerking is niet enkel het doel, het is de standaard. De Metaal Op Maat-vakman die de stalen deuren met eigen handen vorm geeft, volgt zijn creatie van eerste opmeting tot laatste installatie. Zo is hij persoonlijk betrokken en staat ook zijn naam en faam op het spel.

Grandeur in nieuwbouw of renovatie

Stalen deuren zijn een meerwaarde voor elke woning en zorgen voor grandeur. De uitstraling van een stalen deur als pronkstuk leent zich uitstekend voor zowel renovatie als nieuwbouw. Zeker in een natuurlijke omgeving en omringd door de zachtheid van hout, bijvoorbeeld in een poolhouse of overdekte barbecueruimte, komt de combinatie van glas en staal tot zijn recht. Metaal op Maat zweert bij gelaagd veiligheidsglas of duurzaam en isolerende dubbele beglazing.