Poolhouse, orangerie of tuinkantoor

Houten bijgebouwen en poolhouses

Metaal Op Maat ontwerpt je bijgebouw of poolhouse op maat volgens de regels van de kunst. Een poolhouse, carport, orangerie, overdekt terras, ... Wij maken het houten bijgebouw waar je van hou(d)t. 

Wooncomfort: binnen en buiten

Overweeg je een houten bijgebouw of poolhouse in je tuin en wil je geen standaardconstructie? Een houten bijgebouw  of poolhouse kan perfect op maat gemaakt worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Keuze in stijl, formaat en houtsoort, uiteraard met aandacht voor de omgeving van het bijgebouw en de functie die het bijgebouw gaat vervullen. 

Voor het afsluiten van de open ruimten in het gebouw, gebruikt men vaak houten of stalen ramen en deuren. Deze zorgen ervoor dat je in elk seizoen optimaal gebruik kan maken van je houten bijgebouw. Onze stalen ramen en deuren worden steeds gemaakt met zeer fijne profielen, wat het geheel licht en ruimtelijk ten goede komt.

Gelaagd veiligheidsglas, dubbel of hoogrendementsglas, Metaal Op Maat verwerkt alles tot in de details, geheel naar wens en eisen van de klant, en dit al meer dan 20 jaar.

Voordelen van houten bijgebouwen en poolhouses

  • Perfect in harmonie met stijl en uitvoering van het houten bijgebouw of poolhouse
  • Fijne profilering voor optimaal zicht
  • Slanke profielen én "staal" sterk
  • Volledig opendraaiende deuren voor maximaal comfort
  • Gelaagd veiligheidsglas, dubbel of hoogrendementsglas
  • Volledig afsluitbaar met meerpuntsluiting en veiligheidscilinders
  • Geen onderhoud
  • Wind- en waterdicht

Poolhouse op maat

Een poolhouse of houten bijgebouw

Een houten bijgebouw van Metaal op Maat staat garant voor veel lichtinval dankzij de grote raampartijen en een connectie met je tuin en je zwembad. De combinatie van hout en staal zorgt voor een warm gevoel. Neem de omgeving op met het ultieme vakantiegevoel. Jouw vleugje luxe in de natuur.

Stalen ramen zijn sierlijk en toch robuust. De stevigheid van het materiaal zorgt voor ongeëvenaarde mogelijkheden met een uitzonderlijk fijn profiel. Een effect dat onmogelijk is met aluminium, pvc, of houten ramen. In combinatie met grote of kleine glaspartijen zorgen stalen ramen zowel binnenshuis als buitenshuis voor heel wat licht in de woning. Bovendien is de veiligheid verzekerd. Metaal Op Maat gebruikt binnenshuis enkel gelaagd veiligheidsglas met film. Voor buitenschrijnwerk kiest Metaal Op Maat voor energiezuinig en isolerend dubbel glas.

Handgemaakt vakmanschap

Bij Metaal Op Maat maken we elk stalen raam op maat en met de hand. Het smeden van metalen ramen is een vakmanschap. Een ambacht waar we dankzij ruim dertig jaar ervaring bedreven in zijn, maar vooral trots en fier. Een stalen raam of smeedijzer is geen bandwerk. Het is telkens een uniek stuk waar heel veel liefde en arbeid in verwerkt zit.

Daag ons uit met jouw volgend project.

Bespreek jouw project met Metaal Op Maat. Neem contact op via onze contactpagina. We kijken ernaar uit om je ontvangen.