klanten

Tevreden klanten getuigen

Of we goed zijn in ons vak? Wie kan dat beter zeggen dan onze eigen klanten? Lees hier een greep uit onze de vele reviews die we wekelijks ontvangen. 

Dag Johnny, We wilden jou en je team alvast hartelijk bedanken voor het schitterende werk van vandaag. Ik probeer er morgen bij daglicht nog een paar mooie foto’s van te maken. Voel je vrij om die te gebruiken! De factuur mag je toesturen op dit e-mailadres. We betalen dan zo snel mogelijk.

Isenoud Brouw - Lendelede

Ledegem

Dag Hans, eerst en vooral van harte bedankt voor de mooie en correcte plaatsing van de schuifdeur bij ons thuis. We zijn heel tevreden met het resultaat!

Charlotte Vandromme & Bert Bucket

Ledegem

Beste mijnheer Declercq Ik had u beloofd zeker nog iets te laten weten aangaande de plaatsing van de deur in onze keuken. Zowel ik als mijn man stellen vast dat jullie echte vakmensen zijn. De deur is prachtig afgewerkt. We zijn zeer blij met het resultaat en zullen zeker niet nalaten om uw firma te promoten bij mogelijke andere klanten. De deur is er momenteel uitgenomen door de aannemer voor het pleisterwerk! De opmeting van de keuken is deze voormiddag kunnen doorgaan dankzij jullie medewerking en teamwork! Heel erg bedankt hiervoor!

Veerle De Geest

Opwijk

Goedemorgen, Nu de afwerking van begin verleden week achter de rug is denk ik te mogen zeggen dat elk onderdeel van het project op een zeer hoog niveau werd opgebouwd en afgewerkt, daarnaast verliep alle planning en communicatie zeer vlot en aangenaam en was iedereen op alle gebied over de volledige lijn van zijn woord! Bedankt daarvoor!!! Ik weet dat er groter en moeilijker projecten bestaan, niettemin was dit voor ons de eerste in zijn soort en was er toch sprake van een vorm van uitdaging en misschien ook wat “zenuwachtigheid” , niettemin leverden we dan ook opnieuw op ZONDER afwerkpunten en VOLLEDIG operationeel. Dit is evenveel jullie verdienste als de onze. Ik denk dat het voor ons een mooie referentie wordt. We horen dan ook enkel lovende woorden. Daarvoor dit dankwoordje.

Gaetan Opbrouck

Harelbeke - Hulste

Dag Jonny - Ann , Chris en alle anderen, Wat zijn wij trots op ons hekken/ poortje – poorten, hoewel wij hier weinig verdienste aan hebben. Daarom willen we jullie bedanken om er voor te zorgen dat het mooiste hekken/ poorten ( van alle die ik al gezien heb ) voor onze deur staan. Ik heb er tot vandaag elke dag vol verwondering naar staan kijken, waarschijnlijk zeggen de buren diene zot staat hier weer ‘s avonds naar zijn hek te kijken. Vakwerk, dat gebeurd niet zomaar, enkel als je dit met hart en ziel doet kan je dit resultaat komen. Voor het ganse team en vooral Chris proficiat, het was trouwens super dat het vrijdag geplaats was. Het siert ook het team dat zelfs na de werkuren, toch het werk werd afgewerkt, oprecht bedankt. Echt proficiat en super bedankt, Tom en Hilde Loosveldt-Degezelle Restaurant ’t Moreelsgoed

Tom en Hilde Loosveldt - Degezelle

Anzegem

Beste Hans, Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor het mooie werk dat jullie mannen hebben geleverd. Het resultaat is echt heel mooi. De stalen deur geeft heel wat meer cachet aan onze woning. Thanks. Sigrid en Gerrit

Gerrit en Sigrid Lybaert - Allemeersch

Schilde

Bedankt voor het heel mooie werk ! Plaatsers leverden prima werk ! Bedankt, Vera

Vera Devenyns

Kwaremont

Ik wil jullie nog even laten weten dat ik bijzonder tevreden ben ! Ben echt blij dat we voor stalen deuren hebben gekozen en dat we met jullie hebben samengewerkt. Bedankt voor de snelle en goede service.

Lindsay Debolle

Denderhoutem

Proficiat met jullie mooie werk!

Nic Smet

trappensmet.be

de deuren zijn echtwaar PRACHTIG !

Petra Rogge

De deur is prachtig!

Julie Geveart

De ramen bij mijn zoon zijn heel mooi!

Dumazy Lolita

Bij deze wensen wij jullie te bedanken voor de zeer snelle en vlotte aanpassing ter plaatse. Met vriendelijke groeten, een tevreden klant

familie Delanghe - Buyck

Marke

Onze oprechte dank voor de perfecte, met de glimlach uitgevoerde, na-service.

Van Isterdael Frank

Hans, SUPER ... Ik ben enorm tevreden. Ook over de plaatsing. Nogmaals SUPER BEDANKT !

Katia Reynaerts

Johnny, Dikke proficiat met de uitvoering van de leuning bij de Borchgrave. Ze zijn bijzonder tevreden. En ik dus ook. Prettige vakantie gewenst. Met vriendelijke groeten Architect Jo Janssens

Katia de Borchgrave

Bedankt voor de snelle interventie en de goede service alsook de perfecte aanpak van uw techniekers. Hopelijk is het probleem voorgoed opgelost. Mvg Chantal Gevers

Gevers Chantal

Geen opmerkingen van jullie werk. We zijn zeer tevreden. Met vriendelijke groeten, Bregt en Delphine De Mey - Ornelis

De Mey - Ornelis

Olsene

Beste Hans en team, Langs deze weg wil ik u en uw collega's bedanken voor het mooie werk dat u bij ons heeft geleverd. Met genoegen vermelden wij uw bedrijf als referentie ! Dank ook voor de correcte afspraken. Tot horens/ziens.

Lefèvre Stefaan

Heel mooi! Heel goed gewerkt! Nu zijn ze aan het opkuisen, heel fijn gedaan. Bedankt :-)

Kris Sergooris - An Denayer

Halle

Graag wou ik jullie bedanken voor het mooie werk jullie geleverd hebben. Een welgemeende dank aan het vriendelijk personeel die de deur zijn komen plaatsen. Zij hebben heel mooi en proper werk verricht. Mvg, Bruneel Isabelle

Maarten en Isabelle Van Boven - Bruneel

Anzegem

Mooi werk, netjes gedaan en correcte installateurs.

Julie Voigt

Brugge

Een beetje laat, maar toch wensen wij U en de medewerkers van het atelier te danken voor het puike werk dat jullie geleverd hebben. De ramen en deuren zijn prachtig gemaakt en de plaatsing is ook zeer professioneel verlopen. Met dank en vriendelijke groeten,

Luc Demuynck

Boutersem

Gezien we niet aanwezig konden zijn tijdens de plaatsing, op 1 juni ben ik bevallen van ons eerste kindje, wil ik via deze mail toch even laten weten dat we heel tevreden zijn over de uitvoering. De afwerking is perfect en voldoet volledig aan onze verwachtingen ! Bedankt voor de goede service.

Janus en Deborah Vanholst - Losfeld

Wevelgem

Bij deze willen wij toch nog eens melden dat jullie echt prachtig werk hebben geleverd. Dank jullie wel voor de samenwerking en de correcte uitvoering en afwerking .

Koenraad Merckx en Marly De Schutter

Nieuwerkerken

Ik kan het niet laten om jullie te laten weten, hoe prachtig de keukendeur is ! Jullie hebben mensen die hun vak echt wel kennen en ook behartigen ! Super, daar moeten jullie echt zorg voor dragen ! Ik ben zeeeer tevreden en zal zeker niet nalaten om het ook mondeling door te zeggen !! Nog een fijne, deugddoende en zorgeloze vakantie aan gans jullie team ! Na het verlof zal ik zeker telefonisch contact opnemen om jullie fabriek een bezoek te brengen . Vriendelijke groeten, Eva Szili

Torrekens - Szili

Oudenaarde

De stalen ramen zien er goed uit ! Alvast bedankt voor het mooie werk !

Michèle Geeraert

Ik wou jullie bij deze graag nog bedanken voor het mooie geleverde werk. De uitvoering en plaatsing is geheel naar onze verwachtingen en vinden we heel geslaagd. Bedankt daarvoor.

Len & Karina Lybaert

Beste Hans, Graag had ik nog even laten weten dat we zeer tevreden zijn van het geleverde werk en van het resultaat! Hartelijk dank

Julie en Hans Vonck - De Pauw

De kunstgalerij is zeer goed afgewerkt. Mooier dan ik had verwacht. Goede plaatsers. Als wat schilderijen en beelden instaan zal ik eens nieuwe Foto's opsturen.

Desmet Philippe

Oostduinkerke

Bedankt voor het mooie resultaat. Prettige Feesten en een Gelukkig Nieuwjaar voor het ganse team !!

Christian en Wendy Christiaens

Erpe - Mere

Beste Hans De plaatsing van ons afdak is perfect verlopen en het resultaat is schitterend. Bedankt voor de geleverde prestaties.

D'Hont Kristof

Brugge

Bedankt voor de goede service en het mooie werk!

Coolsaet Frederik

We zijn heel tevreden met het resultaat! Bedankt aan jou en je team voor het geleverde werk!

Delfine Alsberghe

Heule

Beste, Hartelijk dank voor de mooie deur. Mijn felicitaties aan de productie, de plaatsers waren heel vriendelijke en professioneel.

Pieter J Valcke

Frasnes-Lez-Anvaing

Deze week hebben jullie de trap en leuningen geplaatst bij mij thuis. Ben heel tevreden over het resultaat.

Michaël Bourdré

Gavere

We zijn heel tevreden over het raam en de deur.

Brasseur Yves

Maasmechelen Opgrimbie

Beste Hans, loooooove it ! Bedankt! Nog s bedankt, echt wat k wou, heel knap!

Miek Van Melkebeke

Herzele

Bedankt voor de prima service. Alles werd perfect uitgevoerd. Waarvoor dank.

Devaere Jacques

Heule

We laten weten dat de leuning super geslaagd is.

Fam. Fielleux - Tack

Deerlijk

Beste Hans, Prima werk geleverd, ziet er goed uit ! Bedankt voor de correcte afspraken na te leven.

Patrick Smeulders

Kapellen

Pergola is zeer mooi. Proficiat aan allemaal !

Yves en Christiane

Waarmaarde

De deur is vakkundig gemaakt en geplaatst.

Huys Stefan

Aalter

We willen jullie ook nog bedanken voor de correcte en stipte uitvoering. We hebben al heel veel lovende commentaren mogen ontvangen. Els en William

William en Els Verhaeghe

Bavikhove

We hebben zowel contact gehad met Hans en met Johnny. Zeer vriendelijk contact & oprechte mensen. Onze deur is vroeger geplaatst als voorzien (door een gaatje in de agenda) & we zijn er zeer tevreden van. Perfect afgewerkt in het atelier & de werf netjes achtergelaten. De heren die kwamen plaatsen waren ook zeer vriendelijk. Wat ons betreft dus een aanrader. Bedankt.

Roy en Sarah van der Heide

Mili

Gisteren kwamen jullie langs voor de plaatsing van een deur en een raam. Ik wil jullie langs deze weg van harte bedanken voor het mooie resultaat. We zijn heel tevreden!

Mevr. Lauwers Valerie

Hartelijk dank voor het ontvangst van gisteren en de brede uitleg die we gekregen hebben. En proficiat voor de organisatie van je bedrijf. Hiermede bevestig ik u dat we akkoord zijn met uw offerte voor ons raam/deur te plaatsen in Retranchement.

Van Strydonck Eric

Mooi resultaat, merci !

Kim Vandercruyssen

Ronse

Stalen binnendeuren zien er echt dik in orde uit !!! Dank aan u en uw team voor dit mooie staaltje vakmanschap !!

Parmentier Dieter

Anzegem

Eerst en vooral bedank voor het goeie service en de plaatsing. Ik denk dat het ook mag mee gemeld worden. Wij zijn zeer tevreden over het samen werken met de firma .

Jean Pierre Van Driessche

Beveren-Leie

Bij deze willen wij jullie danken voor het geleverde werk. De deur is ronduit prachtig!! We zijn heel tevreden over het resultaat! Het is de eyecatcher van onze woning en hebben er veel succes mee.

Evelyn Decruyenaere

Zwevegem

Sam en Siebe zijn vandaag langs gekomen en hebben fantastisch werk geleverd ! Brigitte en ik zijn super tevreden van het resultaat en gaan nu volop kunnen genieten van de ruimte ! Nog eens ne dikke merci, en ook voor Sam en Siebe voor het prachtig geleverde werk ! Dank U wel !!

Deboo Alain & Brigitte

Aartrijke

Beste Johnny Bedankt voor de levering. Heel mooi en super tevreden !! Hartelijk dank !!

Johan De Gussem

Mater

Beste, De barrière is gewoon top, de schilder heeft zelf al interesse. We zijn echt tevreden dat de pivot in orde is. Alvast bedankt voor het mooie werk

Frederik & Charlotte Clarebout - Dobbels

Dag Ann, Wij zijn heel tevreden van de plaatsing van de stalen uitbouw.... ja , ik weet niet goed hoe ik het moet benoemen . Het is super mooi en een ganse verbetering . Dit weekend gaan we alles opruimen en een plaats geven, m.a.w. gezellig maken !!!! Ik stuur zeker enkele foto's door . Groetjes van ons , en een dikke merci aan het ganse team .

Nicole en Michel Coppoy

Merelbeke

Wij danken u voor het geleverde werk en willen niet nalaten jullie te laten weten dat alle reacties op de geplaatste deur zeer positief zijn.

Henk Vanhecke

Kortrijk

We konden jammer genoeg niet aanwezig zijn tijdens de plaatsing van de metalen ramen. Jullie werk is gewoon top top top. Goeie correcte firma, levering vroeger dan voorzien en super professioneel werk. Ook de placeurs zijn mensen met oog voor detail. Thanks. We zijn jullie dankbaar en vinden het spijtig, dat we jullie niet vroeger leerden kennen. Nogmaals dank voor de goeie zorgen.

Latruwe - Jacobs

Knokke

Hans, Vandaag gaan kijken naar geplaatste dubbele pivotdeur te Waregem. Heel mooi !

Marie Lecluyse

Dag Hans, De ramen zijn opnieuw heel mooi. Dankjewel

Van Melle Lut

Beste Ann , Bedankt voor de perfecte plaatsing . West-Vlaams vakmanschap dat ook in het Waasland wordt geapprecieerd ! Spijtig genoeg zit ik niet op de sociale media . U mag alleszins mijn 10 op 10 score vermelden in mijn naam.

Luc Van Duyse

Sint-Gillis-Waas

We bestelden recent een metalen deur voor een woning te Geraardsbergen. We willen u graag bedanken voor de super-snelle levering maar ook zeker en vast voor de top kwaliteit van uw product. Schitterend vakwerk en perfect en netjes geïnstalleerd door uw vriendelijke vakmannen. Met vriendelijke groeten,

Geert Van der Beken

Everbeek

We zijn heel tevreden en zullen het saldo direct betalen. Hebben gisteren kennissen jullie mooie werk laten zien en denk wel dat ze voor jullie bedrijf zullen kiezen. Alleen maar positieve reclame van ons.

Wylock Ilse

Ophasselt

We zijn echt zeer content, mooi verzorgd werken goed personeel met hart voor hun werk, zo leuk om te zien. We staan op de eerste rij om reclame voor jullie werk te maken !

Dirk Janssens bvba Ramen & Deuren

Zaffelare

Beste Ann, We zouden jullie bedanken voor de vlotte verwerking en de professionele afwerking. We zullen zeker reclame voor jullie bedrijf maken.

Matti & Kathy Van Craenenbroeck

Haaltert

We zijn heel tevreden met het resultaat! De mannen hebben ook alles mooi en proper afgewerkt, we maken zeker reclame waar we kunnen!

Stijn Debusschere

Koolskamp

Mag ik je nog eens bedanken voor de mooie afwerking van de douchewand die gisteren naar volle tevredenheid geplaatst is. Uw plaatsers verdienen een pluim.

Frank Tanghe

Waregem

Beste Hans, De plaatsing is ondertussen vlekkeloos verlopen. Jullie team heeft dit vlot en professioneel uitgevoerd. Het ziet er in ieder geval prachtig uit, mooi werk geleverd! Buiten de visuele meerwaarde van de poolhouse gaan we hier ook meer plezier en tijd in beleven.

Frank Simons

Lummen

Dag Hans, De plaatsing van het raam is perfect verlopen, het resultaat is schitterend. Bedankt,

Greet en Kristof D'Hont

Brugge

Beste, De werken zijn goed verlopen, en het resultaat is echt mooi. Onze dank aan de productie en de werkmannen die dit geïnstalleerd hebben, Met vriendelijke groeten

Florent Frederik-Vloesberg

Dag Johnny, Bedankt voor het prachtig werk vandaag een super team !!!

Rudy & Martine Debosschere

We zijn echt SUPER tevreden, en iedereen zegt dat het heel mooi is En zoals je reeds zei Toch blij dat we het niet uitgesteld hebben tot volgend jaar. Groetjes!

D'Hondt Maxime

Gavere

Beste Ann, Bedankt voor de prachtige deur en de uitstekende service! Mvg, Jeroen

De Backer Jeroen

Ik wil graag via deze weg u en uw team bedanken! Mooi afgewerkt tot in de kleinste details, een zeer vlotte plaatsing en de levertijd stipt gerespecteerd! Wij zijn heel tevreden over het resultaat!

Bart & Delphine Leyn - Vanhove

Wingene

Jullie, dank u wel voor het leveren van het mooie werk. Uw werknemers hebben de deuren heel vakkundig geplaatst. Het resultaat mag er zijn.

Ivan & Marina Van Nieuwenhove - Meersman

Beste, Bedankt voor de uitstekende service en kwaliteit.

Ameye Brecht

Bavikhove

Eerst en vooral hartelijk dank voor de hulp en duidelijke uitleg. Hiernaast willen wij u ook bedanken voor de vriendelijke ontvangst en rondleiding.

Arnaud Allard

Dag Hans, De deur is deze morgen geplaatst geweest. Bedankt hiervoor, we zijn heel blij met het resultaat.

Vandevelde Tom

Tiegem

Dank u voor de geleverde werken, het is zeer mooi.

Manderick Steven

Vichte

Bedankt aan het voltallige team, we zijn heel tevreden over de vlotte samenwerking, uitvoering en plaatsing van onze deur!

Roobrouck Valerie

Tervuren

Vandaag werd onze deur geplaatst. Graag willen we even melden dat we zeer tevreden zijn van het resultaat van de geleverde deur evenals van de plaatsing. Een pluim voor jullie collega's die het werk hebben geleverd. We maken zeker publiciteit voor jullie firma.

Gino Coolsaet en Ludo Verdonck

Oostende

Langs deze weg nogmaals een grote dankjewel voor het prachtige werk! Wordt ongetwijfeld vervolgd,

Verleyen Jan

Gisteren hebben jullie onze stalen deur geplaatst. Het resultaat is prachtig, waarvoor dank !

Bjorn Boel

Menen

Ben zeer tevreden over het resultaat en over de plaatsers de naam Metaal op maat waardig.

Roland Maertens

Loppem

Heel erg bedankt voor het geleverde werk. Wij zijn er erg tevreden mee ! Echt een eye-catcher in onze woning. Ook waren heel erg te spreken over de rondleiding bij jullie bedrijf. Wij maken alvast reclame.

Kristof & Carolien Vandenkerckhove

Bedank en proficiat voor het plaatsen van de 2 stalen deuren. Top levering en plaatsing, de 2 jonge gasten waren top .

Victor Vandeneynde

Blankenberge

Ik wou ook nog even laten weten dat we bijzonder tevreden zijn van het resultaat en van de geluidsdichtheid. Voor ons gezin betekenen deze werken een wereld van verschil. Bedankt daarvoor.

Cochez Lies

Buggenhout

Wij zijn heel tevreden van de geleverde en geplaatste deur !

Tom Rotsaert

Anzegem

Bedankt voor de montage van de balustrade. We zijn zeer tevreden van het resultaat !

Vandevelde Tom

Tiegem

U ook bedankt, we zijn zeer tevreden van het afgeleverde werk.

Tony de Dobbelaere - Agimobel

Knokke

Bedankt voor de correcte afhandeling en plaatsing van de deur.

Planckaert Caroline

Otegem

Dank aan de 2 plaatsers voor de vakkundig uitgevoerde werken.

Claus David

De aangename samenwerking met u en uw ganse team was voor ons ook een hele verademing, want ik heb in mijn 45-jarige carrière , bij andere families en klanten ook andere zaken meegemaakt met aannemers . U mag dus zeker fier zijn op je realisatie en je team medewerkers en aannemers .

Dhr. Overbeke

Merelbeke

Bedankt voor de goede service, we zijn super tevreden!

Lynn Vandekerckhove

Assebroek

Héél erg dank voor het mooie werk en materiaal, top !

Dejans Kristof

Waregem

Dank voor het mooi werk.

Tom & Tine Dewaele- Degraeve

Anzegem

Dankjewel voor de prachtige werken!

Tine Sagaert

Zwevegem

Bij deze wens ik jou & je team te bedanken voor het mooie werk bij het maken en plaatsen van het stalen buitenschrijnwerk! Mooi resultaat !

Johan Louwagie

Zwevegem

Bedankt voor de snelle schakeling betreffende onze nieuwe tussendeur. We zijn ongelooflijk content. Ze past hier perfect.

Jozefien Laperre

Wervik

Ik wil nog eens zeggen dat wij heel tevreden zijn over onze deur. Ze is heel kwalitatief, mooi, en voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Houdt goed het geluid tegen en de verwarming in onze living werkt ook veel optimaler doordat de te verwarmen ruimte nu kleiner is. Ook over de plaatsing zijn we heel content. Vriendelijke plaatsers, proper en vlot gewerkt.

Deruyck Isabelle

Lo-Reninge

Dank aan het team voor het geleverde werk. De plaatsing is vlot verlopen en het eindresultaat mag gezien zijn. Ik ben enorm tevreden!

Vandevelde Cesar

Kortrijk

SUPER bedankt voor de correcte afwerking !!

D'Hondt Noel & Ann

Lendelede

Bedankt voor de plaatsing en top uitvoering! We zijn heel tevreden.

Joachim Deroissart

Dag Hans, Ik wilde nét een mailtje sturen om te zeggen dat we suuuuupercontent zijn.  Het is praaaachtig!!!!! De mannen hebben suuupermooi werk geleverd!!!!J dankjewel Hans en crew voor de fijne en correcte samenwerking!!!

 Keukencenter GEUSENS

Houthalen-Helchteren

Goeiemorgen Ann, Graag wil ik jullie bedanken voor de zeer vlotte communicatie en het plaatsen van de deur, we zijn zeer tevreden. Met vriendelijke groeten, Jelle Touquet

Jelle Touquet

Wevelgem

Dag Hans, Bedankt, alles vlot verlopen deze morgen. Prima plaatsers, en zeer tevreden met het eindresultaat. Mvg, Filip Vermeire

Filip Vermeire

Nieuwpoort

Dag Hans, Dank voor de correcte service. Aangenaam werken met jullie!

Gysens Michaël

Kortrijk

Beste, Wij zijn zeer tevreden van de stalen deur die jullie eind augustus bij ons installeerden. Ze oogt heel mooi en we kregen er al veel complimenten over. Met vriendelijke groeten, Dhondt Eline

Dhondt Eline

Melsen

Beste Hans, Nogmaals bedankt voor de snelle interventie. Ik ben heel tevreden over de deur , alsook over de plaatsing. Die waren heel professioneel en vlot. Ik plaats nog een positieve review op jullie site . Met vriendelijke tevreden groeten, Fam Crepel

Fam. Crepel - Steyt

Zwevegem

Hallo Ann, We zijn heel tevreden! Het was aangenaam thuis komen. Dank u wel! Groetjes, Julie

Vandevelde Julie

Avelgem - Bossuyt

Dag Hans, Vandaag werd het raam bij ons geplaatst maar ik kon niet tot op het einde blijven. Vandaar dit mailtje: mooi ontwerp, vlotte plaatsing, mooie afwerking en proper opgekuist. Als het goed is mag het ook eens gezegd worden! Bedankt aan je mannen. Mvg, Bjorn

Cardoen Bjorn

Gullegem

Beste Metaal op Maat, Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, over de afgesproken levertermijn en over de plaatsing en afwerking! Mensen die het al hebben gezien zijn ook echt verwonderd van hoe mooi het is. Dus dikke duim!!! Nel

Pappijn Nel - Design by Nel - Exclusieve Maatkledij

Wakken

Beste, Dank voor de correcte plaatsing. Ondertussen héél leuke reacties ontvangen. Met vriendelijke groeten, Steven Maelfait Verantwoordelijke gebouwen

Brouwerij Omer Vander Ghinste

Bellegem

Bedankt Hans voor de goede service. Wij zijn ook heel tevreden met het resultaat. Fijn weekend, Severine

Van Neste Severine

Waregem

Beste Ann, Ik heb al meteen overgeschreven. Ik ben trouwens supertevreden met de deur, heel mooi werk. Mag je doorgeven aan Hans. Met vriendelijke groeten, Sarah Christiaens Sales – Dupont nv +32473/85.19.72

Sarah Christiaens

Sint Denijs - Zwevegem

Beste Metaal op maat, We zijn enorm blij met de werken van onze pergola. Het maatwerk en inzet van u en uw werkvolk heeft ons verrast. Dank u wel en we hopen op meer mooie projecten in de toekomst met u. Met vriendelijke groet Familie Bigica- Meeus

familie Bigica - Meeuws

Genk

Beste Metaal op Maat Mooi werk geleverd vandaag, zelfs bij deze temperaturen ! Chapeau en veel respect voor de werkmannen ! Prachtig resultaat, waarvoor alvast dank ! Gino & Véronique

Gino & Véronique Dhondt

Roosdaal

Dag Hans, Ik wou je nog even bedanken. Ik ben super content met het geleverde/geplaatste raam. Groetjes Lore

Jespers Lore

Wondelgem

Beste, Hartelijk dank voor het mooie werk. Wij zijn zeer tevreden ! De betaling is ondertussen uitgevoerd. Met vriendelijke groeten, Elien De Winter

Elien De Winter

Wodecq

Beste, We zijn heel tevreden over de mooie deur en de uitgevoerde werken! De werkmannen hebben alles heel netjes uitgevoerd ! ( we hebben al andere werkmannen over de vloer gehad…) We krijgen dan ook van vrienden, familie heel lovende woorden over de deur en dus maken we graag reclame van jullie bedrijf! Bedankt voor de vlotte uitvoering van de werken! Mvg, Fam Alleman - Meere

Xavier Alleman

Zwevegem

Daag ons uit met jouw volgend project.

Bespreek jouw project met Metaal Op Maat. Neem contact op via onze contactpagina. We kijken ernaar uit om je ontvangen.